Valberedningen har nu påbörjat sitt arbete, att inför årsmötet 2023 föreslå styrelse och andra förtroendeposter  inom Attention Jämtland-Härjedalen.  De önskar därför få in nomineringar/förslag på personer från er medlemmar! Nomineringsformulär längst ner på sidan!

Brinner du, eller någon du känner, för att förändra situationen för personer med NPF och deras anhöriga och vill hjälpa oss i det arbetet? Ta då chansen att utveckla och påverka Attention Jämtland-Härjedalens lokalförening. 

Lämna in dina personförslag/nomineringar till uppdrag som ledamot eller suppleant i styrelsen, revisor, revisorssuppleant och intressepolitiskt språkrör till valberedningen, via kontaktuppgifterna på nomineringsformuläret. Vill du nominera någon till valberedningen kan du skicka den nomineringen till: styrelsen@jamtlandharjedalen.attention.se

Det behövs inga förkunskaper alls för att väljas till förtroendevald. Det viktiga är att man vill och har möjlighet att göra en insats. Resten lär man sig under tidens gång och vi som redan är förtroendevalda hjälper mer än gärna till att guida andra in i föreningslivet.

Obs! Personen du nominerar ska vara tillfrågad och för att kunna väljas behöver man naturligtvis vara medlem. Personen bör även kunna delta på styrelsemöten ca en gång i månaden, digitalt eller på plats i Östersund.

Attention är en ideell förening, Allt vi lär oss och får vara med om brukar kännas som en stor vinst och förmån. Det utgår ingen ersättning till de förtroendevalda i vår förening, däremot kan man få ersättning för utlägg man gör och som det finns styrelsebeslut på, t.ex. reseersättning till styrelsemöten.

Förtroendevalda idag: Mandatperioden går ut det år som står i parentesen, därefter behöver de antingen väljas om alternativt väljs nya in istället. Enligt stadgarna ska styrelsen bestå av en ordförande, minst fyra ledamöter och två suppleanter, det ska även väljas en revisor och en revisorssuppleant samt två personer till valberedningen. Årsmötet avgör om ett Intressepolitiskt språkrör ska utses.

Styrelse;

Ordförande: Marina Eriksson (2023)

Ledamöter:    

Peter Wildt, vice ordf. (2024)                     

Johanna Nilsson, kassör (2024)

Madeleine Näs, sekreterare (2024)                     

Katarina Perman (2024)

Ann-Katrin Pettersson (2023)    

Britt-Marie Tornemo-Frank (2023) 

 Ingela Hyttsten (2023)

Suppleanter:    

Erik Breitkreuz    (Har avgått)     

Anna Lena Furu    (2023)

Övriga förtroendevalda:

Revisor: Anki Alexius (2023)   

Revisorssuppleant: Mona Lisa Davidsson (2023) 

Valberedning:

Anita Frank, sammankallande (2023)    

Carita Eriksson (2023)

Intressepolitiskt språkrör: Carita Eriksson (2023)

Använd nomineringsformuläret här nedanför när du skickar din nominering!

PDF för att visa, spara eller skriva ut:

Nomineringsformulär

Valberedningen söker nomineringar

Stadgar från 2022