Hör gärna av dig!

Styrelsen består av föräldrar, anhöriga, personer med egna diagnoser och andra med erfarenheter av NPF. Kontakta oss gärna om du vill ställa frågor, få tips, råd och hjälp. Vi försöker hjälpa dig så gott vi kan, utifrån våra personliga erfarenheter. Behöver du professionell hjälp så hänvisar vi dig till vår sida för “Hjälp och stöd” där vi tipsar om olika aktörer man kan vända sig till.

KONTAKTUPPGIFTER

Telefon:

För rådgivning samt mediakontakt,
070-37 57 370, dagtid (Marina, kontaktperson)

Facebook:

Attention JH
Föreningen har en sida på Facebook som man kan följa. Där kan du läsa om föreningen och komma i kontakt med oss via Messenger. Där hittar du inlägg om aktuell forskning osv.

Attention Jämtland-Härjedalen
Vår slutna Facebookgrupp, där vi delar med oss av saker, ställer frågor till varandra och där inlägg om aktiviteter, aktuell forskning osv görs.

Kontor:

℅ ABF JH, Midgårdsgatan 8, 831 45 Östersund
Föreningen har sitt kontor i ABF JH:s lokaler, bredvid Willys i Östersund.
Vi är på kontoret vid olika tider och dagar, så kontakta oss först om du vill komma dit och träffa oss eller om du vill titta på det material, böcker och annat bra vi har som tips och inspiration, utlåning och till viss del även försäljning.

Parkeringar finns på Storsjö Torg, framför Willys och på torget mellan kontorsbyggnaden och Granngården. Man får stå gratis upp till 3 timmar. Kommer du stå längre än så behöver du ett parkeringsbevis, som personalen på ABF JH kan utfärda.

Bussar:

Buss nr 9
Buss nr 2 & 6

Var:

Bangårdsgatan
Rådhusgatan

Busshållplats:

Storsjö Torg
Trappgränd

Hitta:

Gå uppåt
Gå neråt

Klicka på länken om du vill få upp Google maps karta till kontoret

kontoret
kontakt

PDF för att visa, spara eller skriva ut: Föreningens kontaktuppgifter