Attention är en rikstäckande intresseorganisation för alla med intresse av NPF, oavsett om man har eller inte har egen diagnos.

Ditt medlemskap är otroligt värdefullt och gör det möjligt för oss att sprida kunskap om NPF, att växla upp vårt påverkansarbete och att kunna erbjuda en gemenskap ute i våra lokalföreningar. 

Anmäl gärna hela familjen. Familjemedlemmar kan vara både barn över och under 18 år eller partner/sambo/make/maka. Bor barnet inte på samma adress som föräldern som är huvudmedlem kan hen bli familjemedlem ändå.

I medlemskapet ingår också medlemsförmåner såsom Attentions medlemstidning, vårt digitala informationsmaterial, tillgång till vår rådgivningstelefon och kostnadsfria digitala kurser och samtalsgrupper. Medlemmar har även rabatt på Attention Utbildnings kurser och på NPF-forum. Alla deltagare är olycksfallsförsäkrade på våra aktiviteter.

Obs! Alla medlemmar i Attention Jämtland-Härjedalen får rabatt på de föreläsningar vi ordnar, det gäller även stödorganisationers HELA personalkår.

Dvs. om t.ex. ett LSS-boende är stödorganisation hos oss så får ALL personal på DET boendet gå till medlemspris på Attention Jämtland-Härjedalens föreläsningar.

Om du vill stötta vår lokalförening, Attention Jämtland-Härjedalen, och ta del av våra medlemsbrev, aktiviteter, föreläsningar och annat kul som vi gör, välj Attention Jämtland-Härjedalen som lokalförening när du registrerar dig som medlem.

Medlemsavgifter för 2023-2024

240 kr för huvudmedlem
60 kr för familjemedlem
400 kr för stödorganisationer

OBS! Blir du medlem mellan oktober-december så gäller medlemsavgiften för hela nästkommande år.

Anmäl gärna hela familjen – fler kan göra mer!

Om du blir medlem nu kan du samtidigt lägga till familjemedlemmar. Följ bara instruktionerna på Riksförbundets hemsida.

Den som redan är medlem och vill lägga till en familjemedlem gör det via sin medlemssida.

Klicka på länken “Till medlemsregistret”

Om du inte har ett lösenord sedan tidigare väljer du ”glömt/skapa lösenord” och följer vidare instruktioner. Det kommer då en länk till den e-postadress du angett, länken kan hamna i skräpposten -så kolla där om du inte får den i inboxen. Klicka på länken så kan du skapa ett lösenord.

På din medlemssida, i den svarta listen längst upp, klickar du på ”Ge medlemskap till en familjemedlem”. Fyll i uppgifterna och välj betalsätt. Kryssa i rutan att du har tagit del av informationen om din personliga integritet. Klicka på Spara.

Har du frågor om ditt medlemskap?

Vid frågor eller funderingar samt vid problem med din faktura, hör i första hand av dig till Riksförbundet Attention via e-post info@attention.se

Du kan också vända dig till oss på Attention Jämtland-Härjedalen, så försöker vi hjälpa dig med det vi kan, via e-post info@jamtlandharjedalen.attention.se